accessoires

Accessoires bij accu's

Meer informatie over een accessoire? Bekijk onze vestiging in Barneveld.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Accu accessoires pakket
Gemakkelijke accu accessoires pakket voor bij uw accu ..
Accutester BT101 van DHC
BT101 is de slimme batterij tester die de spanning van de batterij kan beoordelen tot 1,5 V met 1 pct 9V interne batterij. Met 4 Digitaal display en 3 LED-verlichting, zal de BT101 accutester het testresultaat tonen binnen 2 seconden. BT101 is voor 12V accu en het werkbereik is van 20..
AQ-TRON 12volt Switching power
Accu oplader van het merk AQ_TRON  Eigenschappen - AGM, GEL, VRLA, SLI, CAL/CAL - 5 trappen - 5ampere - 220-240Vav - 12 Volt ..
DHC 50113 accutester
DHC bestaat al sinds 1976. Deze accutester van DHC is uitermate geschikt om uw accu te testen. Deze accutester is geschikt voor 6 en 12 Volts accu's. ..
Super mini booster aq-tron
Super minibooster aq-tron is de kleinste en meest lichtgewichte Super-Mini-Booster. De minibooster kan snel een auto starten, zelfs als de accu van de auto geheel leeg is. Bij deze minibooster zit u niet vast aan de lengte van startkabels, maar kunt u eenvoudig de minibooster aansluiten op de a..
Unicharger acculader geschikt voor bijna alle voertuigen
Acculader van het merk Unicharger. Deze oplader is waterbestendig en kan dus ook worden gebruikt voor op een boot. Kenmerken: - Output : 12 Volt 1 Ampere - Gel, SLA VRLA - 3 leds om te controleren op functies - Onder andere geschikt voor: auto, ATV, sneeuwscooterm caravan, boten, jetski, etc -..
Unistart lithium portable acculader met usb 3.0
Unistart Lithium is een ultra compacte startaccu, welke te gebruiken is voor motoren, auto’s (gas en diesel). De Unistart Lithium starter is een handig hulpmiddel om onwenselijke scenario’s te voorkomen. Unistart Lithium is voorzien van noodlicht, knipperlicht, USB 3.0 en batterijmeter.  Techn..
Ontwerp en ontwikkeling door CNNCT
Accu verkoop Barneveld © 2019