Discover accu

accu disclover

 

Discover Energy Corp maakt innovatieve accu’s met oog op een schoon en groen milieu

 

Het merk Discover Energy Corp is marktleider in innovatieve energie-oplossingen en biedt een breed assortiment van accu-oplossingen voor op accu werkende apparatuur en technologieën aan in de verschillende markten wereldwijd. Discover zet zich in om aan de hoogste kwaliteitseisen ten aanzien van prestaties met een lagere economische en ecologische footprint tegemoet te komen. Zie Clean & Green van Discover.
 

Discover biedt u onderhoudsvrije en niet-gevaarlijke, lekvrije accu's aan die zijn ontworpen om de veiligheid te verbeteren en de negatieve gevolgen voor ons milieu te doen verminderen. Met Discover accu’s kunt u vertrouwen op hoge prestaties en een consistente vermogensafgifte voor al uw vermogens- en energieopslag behoeften.
 

Discover EV Tractie Dry Cel Accu

EV Traction Dry Cel accu's bieden hoge integriteit en betrouwbaarheid. De VRLA onderhoudsvrije accu is ontworpen voor een lange levensduur. Deze accu is onder andere te gebruiken voor toepassingen zoals reinigingsmachines, elektrische voertuigen, medische apparatuur thuis, hoogwerkers en liften.

 

Discover EV Traction Dry Cell producten hebben een erkend gas-recombinatie efficiëntie van meer dan 99,9% en zijn verzegeld, lekvrij en onderhoudsvrij. De Clean & Green-technologie levert betere prestaties en langere doorlooptijden.

 

Kenmerken Discover EV Tractie Dry Cell Accu

Geen gas-ontwikkeling en lekvrij

Onderhouds vrij

Hoger laad-retentie, percentage van 97% tot 99% per maand

Verzegelde technologie helpt lekken en corrosie te vermijden

Hogere geleidendheid door koperen en roestvrij stalen aansluitingen

Recycleerbaar en gemaakt van gerecycleerde producten

Dikkere platen beschermen batterijen tegen diepe ontladings schade

Lage onderhoudskosten

Voldoet aan diverse gezondheids- en veiligheidseisen

 

Ev Tractie GEL Accu
De Discover ® EV Traction GEL accu’s bieden integriteit en betrouwbaarheid. De onderhoudsvrije en dikke plaat constructie is ontworpen voor een lange levensduur en om goede run tijden te leveren bij hoge spanningen. De EV Gel-serie is uitstekende keuze voor robuuste commerciële toepassingen.

Lithuim Advanced Accu
Het Discover ® Advanced Lithium accu systeem heeft een uitstekende productiviteit in de oplaadtijd, gewicht en volume in stationaire als mobiele toepassingen. Dit in vergelijking met lood-zuur-technologie.  
Het accu management systeem wordt gecombineerd met een lithium-ijzerfosfaat-technologie voor de veiligheid en betrouwbaarheid. Dataopslag, controle van laden en ontladen, communicatie en informatie management functies zijn geïntegreerd in de meeste modellen.


Float & Cyclic AGM/GEL Accu
Discover ® AGM serie Valve Regulated Lead Acid (VRLA) industriële sccu's bieden hoge integriteit en betrouwbaarheid voor commerciële, industriële en particuliere toepassingen. De AGM-serie technologie en design leveren consistente en betrouwbare prestaties welke een lange levensduur heeft.

De accu's hebben een 99% gas recombinatie voor een langere levensduur in float toepassingen.
 

Kenmerken Discover AGM

Onderhoudsvrij technologie 

99% gas recombinatie voor een langere levensduur 

Configuratie opties en handgrepen (met de meeste modellen)

Brandvertragend ABS behuizing en deksel met UL94 V0 

98% recyclebaarTubular Flooded & Gel Accu
De Tubular RE-serie accu's maken gebruik van geavanceerde Tubular Plate Technology welke voor een lange levensduur zorgen. De Tubular RE-serie accu's bieden maximale efficiëntie laadcyclus en heeft een bewezen betrouwbaarheid.
 

Discover ® Tubular accu's bieden een betrouwbare energie-opslag voor: 
 

Stationair Backup en Telecom netwerken

Wegdek en spoorweg verkeerssignalering 

Zonne-energie, Wind-energie (energieopwekking)

Noodverlichting
UPS systemen

 

 

Ontwerp en ontwikkeling door CNNCT
Accu verkoop Barneveld © 2019