Discover accu's voor elektronica

Discover® biedt een volledige lijn van hoogwaardige accu’s voor veiligheids- en elektronica-toepassingen. De Discover accu’s hebben een dikke loodplaat, hoge oxide dichtheid, constante stroom en spanning, waardoor het goede prestaties kan leveren in elektronische toepassingen.

Naast accu’s voor elektronische toepassingen is Discover® wereldwijd marktleider in opgeslagen energie oplossingen voor industriële toepassingen, en heeft het een uitgebreide lijn van accu’s voor telecommunicatie, UPS en breedband CATV toepassingen. Wanneer er continu vermogen nodig is, zonder onderbreking van geïntegreerde netwerken en systemen biedt de accu’s van Discover® de juiste prestaties.
 

Accu voor een UPS noodstroom voorziening van Discover

Noodstroomvoeding is de voeding van een elektrisch netwerk, die in bedrijf komt zodra de gebruikelijke primaire voeding (bijvoorbeeld netspanning van het elektriciteitsbedrijf) uitvalt. De UPS verzorgt de voeding tijdens de eerste minuten, hierna neemt het noodstroomaggregaat dit over en laadt de UPS weer op. De UPS is op zichzelf geen noodstroomvoeding te noemen omdat een UPS het net niet semi-permanent kan vervangen.

Voor de levensduur van een accu in een UPS systeem is het van belang dat de accu in een gekoelde ruimte staat. De Discover Tubular Flooded & Gel RE serie accu’s zijn speciaal ontwikkeld om diep ontladen te kunnen worden en om goede prestaties te leveren bij hoge temperaturen. Deze accu’s kunnen uitstekend worden ingezet om onvoorziene stroomuitval op te vangen.
 

Discover® EV Traction Dry Cell voor energieopslag

Discover® EV Traction Dry Cell industriële batterijen zijn onderhoudsvrij en niet schadelijk voor het milieu waardoor u vrijwel geen onderhoudskosten heeft en voortijdige batterijvervanging voorkomt. Ongeacht of u een verhoogde levensduur en prestaties verlangt of naar een unieke batterij grootte zoekt, Discover® EV tractie batterijen zijn de juiste oplossing voor uw energieopslag.

Discover AGM accu voor noodverlichting

accu voor noodverlichting

De onderhoudsvrije Valve Regulated Lead Acid (VRLA) accu’s van Discover zijn zeer geschikt om noodverlichting, camerabeveiliging en mobiele applicaties van stroom te voorzien.  De accu’s hebben een 99% gas recombinatie en hebben een levensduur tot 12 jaar in standby-toepassingen.


Discover® levert accu’s voor vaste en mobiele telecommunicatie, UPS, noodstroom systemen, en breedband CATVs. Ontworpen voor consistente prestaties, hoog vermogen en duurzaamheid.

Discover® heeft een brede selectie van accu’s die u kunt vertrouwen voor complexe netwerken en bedrijfsomstandigheden.

 

Ontwerp en ontwikkeling door CNNCT
Accu verkoop Barneveld © 2019