MAFF

 


Als u op zoek bent naar een betrouwbare accu voor uw auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres. MAFF is een nieuwe, moderne lijn van accu’s geproduceerd door een bekende Europese fabrikant welke al generaties lang (sinds 1925) loodzuuraccu’s produceert.


Jarenlange ervaring en voortdurende investeringen in nieuwe technologieën garanderen een hoge kwaliteit en vernieuwingen in het fabricageproces waardoor u altijd de beste kwaliteit krijgt.
 

Onder andere geschikt voor

MAFF accu’s kunnen worden toegepast in meer dan 90% van de auto's, vrachtwagens of bussen.


MAFF Europese serie
Onderhoudsvrije accu's geproduceerd in de moderne Calcium-Calcium strekmetaal technologie. Aangeboden in vele afmetingen en diverse capaciteiten om aan de vraag van bijna alle Europees geproduceerde auto’s te voldoen.

MAFF Japanse serie
Accu’s geproduceerd voor auto's van Japan of Koreaanse oorsprong. Geproduceerd in de meest populaire capaciteiten en maten: 35Ah, 45Ah, 60Ah, 70Ah en 100Ah. Modern design, ergonomisch handvat en een hoge kwaliteit zal de juiste keuze voor uw Toyota, Kia, Mitshubishi of andere Japanse auto zijn. Alle Japanse accu's zijn onderhoudsvrij en geproduceerd in Calcium-Calcium technologie *.

* met uitzondering van de types 560 68 en 560 69

MAFF Truck serie
Betrouwbare accu’s voor intensief gebruik in vrachtwagens, bussen en andere voertuigen. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid laat u duizenden kilometers draaien zonder problemen. Accu’s geproduceerd in de meest voorkomende maten en capaciteiten tot 230Ah.

Ontwerp en ontwikkeling door CNNCT
Accu verkoop Barneveld © 2019